Lina joinar YEoS

Lina välkomnad som ny medlem i YEoS

Vi kan gladeligen meddela att vår partner Lina Martinsson blivit välkomnad som ny medlem i nätverket Young Entrepreneurs of Sweden. YEoS är ett nätverk för unga entreprenörer med syfte att skapa sammanhang och en möjlighet att utbyta kunskap och erfarenheter samt att uppmuntras och utmanas att växa med sina bolag. 

Vi på UrbanUrban har sedan länge följt och deltagit i nätverket främst genom vår grundare Ida Garamvölgyi som varit medlem sedan länge och har idag gått vidare till alumninätverket Forever YEoS. Vår kollega Emma Knaggård Wendt har även hon varit en medlem och satt en tid som vice ordförande och därefter som ordförande i YEoS styrelse. Vi är glada att vi, via våra kollegor, har fått möjlighet att fortsätta delta och vara en del av detta fantastiska nätverk.

Lina tillsammans med hela teamet på UrbanUrban är tacksamma för möjligheten och vi ser fram emot fortsatt värdefullt utbyte av erfarenheter och insikter tillsammans med YEoS och dess medlemmar, framförallt nu när UrbanUrban växer som företag.

Frida Kask Rosén