Välkommen Josefine

2022-05-16 

Vårt senaste tillskott Josefine är född i Stockholm, uppvuxen i Småland och kommer nu tillbaka till Stockholm från Jönköping där hon har pluggat och arbetat med både HR och rekrytering, en perfekt match för oss med andra ord. Vi på UrbanUrban är så glada att ha Josefine hos oss. 

Berätta hur kommer det sig att du valde att börja på UrbanUrban?

- “För mig är det viktigt att jag kan känna att jag får vara mig själv på jobbet samtidigt som jag är professionell. När jag träffade teamet på UrbanUrban fick jag en genuint bra känsla av att det är en plats där jag kommer att trivas på. Till stor det var det för att jag inte trivs på för stela arbetsplatser utan strävar efter att vara i autentiska miljöer där jag känner att mitt driv kommer fram allra bäst.”

Vad är det med UrbanUrban som lockade? 

- “Det var framförallt att företagets framåtanda, inställning och värderingar matchade helt med hur jag är som person och hur jag önskar att en arbetsplats ska vara.”

Vad ser du mest fram emot?

- “Jag ser både fram emot att lära känna mina nya kollegor och även UrbanUrbans kunder och partners.” 

Kan du berätta lite kort om din bakgrund? 

- “Jag är ursprungligen från Småland och läste HR vid Jönköpings Universitet där jag riktade in mig på psykologi i en globaliserad värld. Det var stort fokus på kulturella skillnader och en viktig del jag tar med mig därifrån är att ett specifikt koncept inte passar alla utan situationer måste anpassas utifrån utgångsläge. Efter utbildningen har jag hunnit med att både jobba inom en stor koncern med brett HR-arbete och även rekrytering mitt i en tillväxtresa. Jag har lärt mig jättemycket på mina tidigare arbetsplatser och förhoppningen är att min erfarenhet gynnar mig framåt i mitt arbete på UrbanUrban.”

Frida Kask Rosén